|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
09/01/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
BAKER, G. A.; SOUZA NETO, J. de. |
Afiliação: |
JOSÉ DE SOUZA NETO, CNPC. |
Título: |
Rapid market assessment (RMA) of new products. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
Agribusiness, v. 4, n. 5, p. 467-473, 1988. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Research efforts in developing countries often result in the development of new technologies or the adaptation of existing technologies. Traditionally, the technical and economic feasibility of the technologieshave been evaluated, but marketing aspects of the products generated have been ignored. The Rapid Market Assessment (RMA) proved to be a quick and inexpensive means of assesssing the market potential o new products at the early stages of a research project. |
Palavras-Chave: |
Marketing techniques; Queijo de cabra. |
Thesagro: |
Caprino; Comercialização; Leite; Preço; Queijo. |
Thesaurus Nal: |
Brazil; Commercialization; Goat cheese; Marketing; New products; Product development; Rapid methods. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
Marc: |
LEADER 01214naa a2200301 a 4500 001 1522676 005 2024-01-09 008 1988 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBAKER, G. A. 245 $aRapid market assessment (RMA) of new products. 260 $c1988 520 $aResearch efforts in developing countries often result in the development of new technologies or the adaptation of existing technologies. Traditionally, the technical and economic feasibility of the technologieshave been evaluated, but marketing aspects of the products generated have been ignored. The Rapid Market Assessment (RMA) proved to be a quick and inexpensive means of assesssing the market potential o new products at the early stages of a research project. 650 $aBrazil 650 $aCommercialization 650 $aGoat cheese 650 $aMarketing 650 $aNew products 650 $aProduct development 650 $aRapid methods 650 $aCaprino 650 $aComercialização 650 $aLeite 650 $aPreço 650 $aQueijo 653 $aMarketing techniques 653 $aQueijo de cabra 700 1 $aSOUZA NETO, J. de 773 $tAgribusiness$gv. 4, n. 5, p. 467-473, 1988.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
12/08/2014 |
Data da última atualização: |
16/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
JACINTO, M. A. C.; MENDONÇA, K. L.; SHIOTSUKI, L.; FACO, O.; ESTEVES, S. N. |
Afiliação: |
MANUEL ANTONIO CHAGAS JACINTO, CPPSE; KARINA L. MENDONÇA, UFSCar/SÃO CARLOS, SP; LUCIANA SHIOTSUKI, CNPC; OLIVARDO FACO, CNPC; SERGIO NOVITA ESTEVES, CPPSE. |
Título: |
Influence of nutrition and age at slaughter on sheep leather quality. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 51., 2014, Barra dos Coqueiros. A produção animal frente às mudanças climáticas e tecnológicas - anais. Barra dos coqueiros: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2014. 1 CD-ROM. |
ISSN: |
1983-4357 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Quality; Raça Morada Nova; Skin. |
Thesagro: |
Abate; Couro; Idade; Nutrição animal; Ovino; Qualidade. |
Thesaurus NAL: |
Age; Animal nutrition; Leather; Sheep; Slaughter. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/106409/1/PROCI-2014.00047.pdf
|
Marc: |
LEADER 01023nam a2200325 a 4500 001 1992391 005 2016-03-16 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1983-4357 100 1 $aJACINTO, M. A. C. 245 $aInfluence of nutrition and age at slaughter on sheep leather quality.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 51., 2014, Barra dos Coqueiros. A produção animal frente às mudanças climáticas e tecnológicas - anais. Barra dos coqueiros: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2014. 1 CD-ROM.$c2014 650 $aAge 650 $aAnimal nutrition 650 $aLeather 650 $aSheep 650 $aSlaughter 650 $aAbate 650 $aCouro 650 $aIdade 650 $aNutrição animal 650 $aOvino 650 $aQualidade 653 $aQuality 653 $aRaça Morada Nova 653 $aSkin 700 1 $aMENDONÇA, K. L. 700 1 $aSHIOTSUKI, L. 700 1 $aFACO, O. 700 1 $aESTEVES, S. N.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|